Aktuelt

Del!
Kitchen & Table handler mye om å dele: dele mat, dele selskap og dele historier. Her forteller vi hva som skjer nå og introduserer det nye konseptet for deg.  


Green Table Juni 
We believe in Good Food! Good taste, good for you, good for the environment!
Sammen med våre lokale leverandører feirer vi starten på sommeren med en fest til ære for de beste råvarene sesongen og området kan by på. 
Se etter mer informasjon på din lokale restaurantside.
 
Spring Is (was) In The Air! 
Selv om våren har overrasket oss med snø, går vi allikevel mot en lysere fremtid! Vi ser frem til sesongens ferske grønnsaker, vårkylling og hjemmedyrkede urter. Innen et par uker har vi endret menyen, så se opp for spennende nyheter på din nærmeste restaurant.  
 
Easter Feaster - Eggs, eggs, eggs..
13. april starter Clarion Hotel årets store eggjakt! Påskeegg er plassert rundt i våre svenske og norske byer, og du kan også vinne gaver fra Kitchen & Table. For de som ikke ønsker å finne egg, men er glad for å spise dem, anbefaler vi å besøke en av våre restauranter som serverer påskebrunsj i palmehelgen, en svensk klassiker med en twist av Manhattan. Se lokale sider for å se hva dine nærmeste Kitchen & Table skal finne på i påsken. 
 
Earth Hour - A Dinner Journey 
25. mars Earth Hour - A Dinner Journey. En viktig kveld i året som forener verden for en god sak. Lørdag 25. mars mellom kl. 20:30 og 21:30 slår vi av lysene som en del av verdens største miljø manifestasjon. Alle våre restauranter deltar og fremhever dagen på forskjellige måter. Vi har åpent som vanlig, og vi tilbyr våre gjester en ekstra koselig lørdag kveld med levende lys og akustisk musikk!

Will you be our Valentine? 
Tradisjonen tro lager vi egen kjærlighetsmeny for to på denne amerikanske merkedagen 14. februar. Ta med den du er aller mest glad i (eller bare vil imponere) på middag hos oss. Dessert "To Share" for to, Love Cocktails og Lovely Wines. Food is the best ingredient for Love.         
 
Time for Wine!
Under Bergen Vinfest 1-3. september får Kitchen & Table Bergen besøk fra Italia. I år smeller vi til med to produsenter, og begge kommer fra Piemonte i Italia. Vi er stolte av å kunne introdusere Borgogno og Fontanafredda! Vi vil by på strøkne Barolo'er, smaksrike Barbera & Dolcetto'er, Chinato, Brachetto og mye annet godt!
Torsdag 1.september: 
Vintoget (utsolgt)

Fredag 2. september kl. 19.00:
Winemakers Dinner med Borgogno fra Piemonte i Italia.
 
 Lørdag 3. september kl. 19.00.
Winemakers Dinner med Fontanafredda fra Piemonte i Italia.
 
Din reservasjon gjøres enkelt på www.kitchenandtable.no/bergen/book

Hjertelig velkommen til oss under Bergen Vinfest!

 
 
 
 ------------------------------------------------------------------------------------
Meals on Wheels!
Vår food truck ruller gjennom hele Skandinavia, og er en selvsagt del av sommerens festivaler. Vi serverer street food fra alle verdens hjørner med en twist av Manhattan. Følg oss på Facebook og Instagram på @foodtruckbymarcus.

2. - 6. juni – Smaka på Stockholm, Stockholm
8. -22. juni – Kitchen & Table Bergen
24. - 25. juni – Bruce Springsteen, Drottningtorget, Göteborg
1. - 2. juli  - Out Of Office, Göteborg
20. - 21. Juli – Gladmatfestivalen, Stavanger
27. -31. juli – Pridefestivalen, Stockholm
12. - 14. august – Flow Festival, Helsinki
20. - 21. august – Umami Park, Hallonbergen, Stockholm 
-------------------------------------------------------------------------------------   

-------------------------------------------------------------------------------------   
Happy 4th of July! 
Sammen med våre venner «over there» feirer vi Amerikas nasjonaldag. Besøk din lokale restaurantside for mer informasjon.

-------------------------------------------------------------------------------------  

ONE NIGHT EXCLUSIVELY! 
Den 29. mai får vi Årets Kokk, Jimmi Eriksson, på gjestespill på vår fantastiske Restaurant og Sky Bar Kitchen & Table Malmø på Clarion Hotel Malmø Live. For ”one night only” tolker Jimmi Kitchen & Table-konseptet, og sammen med våre kokker lager han en eksklusiv meny.Menyen vil bli lagt ut i løpet av kort tid, men du kan allerede nå sikre deg din plass ved bordet. Book her!

-------------------------------------------------------------------------------------  
 

One Year Celebration in Malmhattan, 29/4-2/5
2. mai åpnet dørene til Kitchen & Table Malmø. Nå har det gått et år og det skal vi feire oppe hos oss, med utsikt over hele byen. Fra 29. april til 2. mai inviterer vi på en helt spesiell smaksreise. Våre kokker har komponert en enestående bursdagsmeny.

Vil du komme å feire sammen med oss? Se menyen her! 

-------------------------------------------------------------------------------------  

There´s a new kid in town!
Første uken i mai åpner vi vår nye bar Top Room på Kungsholmen i Stockholm. Tap Room er en ny upretensiøs cocktailbar i hjertet av Clarion Hotel Amaranten. I vårt hverdagsrom møtes du av 60-tallsstil, amerikansk gjestfrihet, Crafted Cocktails og nyskapende Bar Food.

-------------------------------------------------------------------------------------  

SMASHING NEW YEAR!

Enda et år har gått og familien har blitt enda litt større. I dag er vi 20 restauranter i By Marcus Samuelsson og sammen feirer vi inngangen av det nye året! Do it with a view? På Kitchen & Table i Malmö og Tromsø får du til og med en fantastisk utsikt! Smashing New Year til dere alle!

 
-------------------------------------------------------------------------------------  
 

TACOS AND TEQUILA IN HELSINGBORG!

29/1 får Kitchen & Table Helsingborg storslagent kokke-besøk av Frida Nilsson & Joel Lindqvist fra søsterrestauranten Eatery Social Taqueria.
De tar med seg det beste fra Malmø og byr på en helkveld med Tacos, Tequilla og mye mer.


-------------------------------------------------------------------------------------  

Champion in the family!
På vår søsterrestaurant, Norda Bar & Grill i Gøteborg, er drinkene i en klasse for seg selv. Dosa Ivanov, barsjef på Norda, vant nylig VM i Årets Bartender. Dosa har tidligere vunnet SM (svenske mesterskapet), men kan nå altså briljere med tittelen Bartender of the Year i World Cocktail Championship.

Gratulerer, Dosa!
Hilsen K&T-familien.

 
 
-------------------------------------------------------------------------------------  
 
Smaker ugresselig godt!
25. november slipper endelig Joel Lindqvist, Pastry Chef på Kitchen & Table Malmø, sin etterlengtede bok «Dessertrevolusjon» med oppskrifter som inneholder alt fra ugress til skog og natur. I boken forteller Joel om sine triks, og guider oss i et 40-talls oppskrifter sortert etter årstid. En perfekt julegave, spør du oss! 
 
-------------------------------------------------------------------------------------  
Thanksgiving coming up!
 

Vi går mot høst og mørkere tider, men vi ser fram mot alle de herlige høytidene vi skal feire sammen med våre gjester. Over hele landet forbereder vi årets Thanksgiving 27. november. Menyene skal skrives, kalkunen velges ut, gresskarene skjæres og restaurantene dekoreres. Besøk gjerne våre lokale hjemmesider for å lese mer om feiringen der du befinner deg. Vi er takknemlig for dere. Hva er du takknemlig for?

-------------------------------------------------------------------------------------  
 
4th of July Celebration! 

Sammen med våre amerikanske kolegaer ”over there”  feirer vi på Kitchen & Table 4th of July. See you at these sites!
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------  
 
Burger-week på Kitchen & Table Uppsala
En uke med rocka burger, musikk og kalde drikker! Velkommen til Kitchen & Table Uppsala mellom 16. og 21. februar, der burgerne bare koster 150 kr.
 
-------------------------------------------------------------------------------------  
 
Spennende saker skjer i Malmø i mai
2. mai åpner Clarions siste tilskudd, Clarion Hotel & Congress Malmø Live. I 25. etasje åpner Kitchen & Table der smakene fra Manhattan kombineres med lokale råvarer. Du kan bestille bord allerede nå!
 
-------------------------------------------------------------------------------------  

Vinkelnerduell i Bergen

Lørdag 7.mars avholder vi den store vinkelnerduell-finalen på Kitchen & Table Bergen. Hvem vinner av Espen og Martin? Les mer om konkurransen og reserver ditt bord, Skriv «vinkelnerduellen» i kommentarfeltet. 
 
-------------------------------------------------------------------------------------  
 
Barnas dag på Kitchen & Table Arendal
Sammen med Sykehusklovnene inviterer vi alle barn til oss 6. mars fra klokken 14.00 – 17.00. Vår fantastiske burger koster i dag 150 kr! Vi anbefaler å reservere plass: cl.tyholmen@choice.no Hjertelig velkommen!
 
-------------------------------------------------------------------------------------  
 
Podcast-intervju med Marcus Samuelsson!
I siste episode av Värvet International intervjues Marcus Samuelsson av Kristoffer Triumf. Hør om Marcus sin passion for mat og mye annet!
 
------------------------------------------------------------------------------------- 
 
After Work i Arendal!
Siste fredag hver måned er det Afterwork på bryggekanten i Arendal! Ta med kollegaer til gode priser, smakfull mat og forfriskende drikke.

------------------------------------------------------------------------------------- 

Celebrating our Senior!
Kitchen & Table Arlanda, der det hele startet, fyller nå 2 år! 31. oktober inviterer de til ei feiring av beste kvalitet, med AW, herlig mat og livemusikk. Se der!

-------------------------------------------------------------------------------------  

Enjoy the holidays together!
Thanksgiving er rett rundt hjørnet, og restaurantene har fullt opp med å utvikle menyer til dagen der nære og kjære står i fokus. Book gjerne din Thanksgiving-middag hos oss! Hjertelig velkommen!

-------------------------------------------------------------------------------------  

Cheers to October!
Vi feirer at høsten er her med en oktober-fest på Kitchen & Table Østersund! Med nye drikkevarer, et spennende mattilbud og livemusikk i baren hele helgen legger vi tilrette for en bra høst! Kom inn og opplev den med oss, du finner mer info her. Hjertelig velkommen!

-------------------------------------------------------------------------------------  

The Perfect Örebro Weekend!
Kitchen & Table Ørebro fyller 1 år og det skal selvsagt feires! Hjertelig velkommen til en helg som inneholder brunsj, tre-retters meny for 295 kr, ansiktsmaling, livemusikk og mye mer! Håper vi ses!

-------------------------------------------------------------------------------------  

Ready for take-off, Bergen?

26. september åpner Kitchen & Table Bergen Airport på Clarion Hotel Bergen Airport. For å feire åpningen gir vi alle gjester 25 % rabatt på all mat i åpningshelgen. Kom innom og få en smak av Manhattan. Her kan du lese mer om restauranten. (Pssst, vi har 30 gratis parkeringsplasser for våre gjester!

-------------------------------------------------------------------------------------  

             

Italy take-over in Östersund!

Lørdag 27. september går Kitchen & Table Östersund ”all in”, og byr på italiensk mat, musikk og stemning. Spis og nyt fra vår italienske buffet fra kl. 17.00 for kun 300,- pr. pers. Book bord her. Benvenuto!

-------------------------------------------------------------------------------------  

Kitchen & Table before Waterloo!

Kitchen & Table Arendal inviterer deg og dine venner på en herlig treretters meny og ABBA-show på Kulturhuset i Arendal 3. oktober. Hele herligheten koster kun 595,- pr. pers. Bestill på e-post cl.tyholmen@choice.no.  

-------------------------------------------------------------------------------------  

Vilt i kilt!

Fredag 19. september inviterer Kitchen & Table Bergen til en herlig treretters viltmeny. For anledningen har servitørene på seg kilt. Det blir rett og slett helt vilt i kilt! Book ditt bord her.

-------------------------------------------------------------------------------------   
 
One year, and many to follow!

Gratulerer Kitchen & Table Arendal som fyller ett år 13 september! Vi feirer med en ny meny, samt et bursdagstilbud- 3 retters for bare 395 kr. Book her!

-------------------------------------------------------------------------------------  
 
Hello again, Stavanger!

I dag åpner Kitchen & Table Madla. Madla blir vår andre restaurant i Stavanger og har fått navn etter nærområdet. Velkommen inn! Les mer her.

------------------------------------------------------------------------------------- 

Happy birthday K&T Stavanger!

Midt i byen, på herlige Clarion Hotel Stavanger, åpnet K&T Stavanger for et år siden. I dag er det deres bursdag, og selvsagt sier vi gratulerer og lykke til :)

------------------------------------------------------------------------------------- 

Lunch og brunch i Stockholm!

Yes, dere hørte rett – denne uken starter Kitchen & Table Kungsholmen med både dagens lunsj og brunch i helgene. Les mer om avdelingen på Kungsholmen og se åpningstidene her >>

------------------------------------------------------------------------------------- 

Lokale råvarer - summer edition!

Når vi sier at vi lager mat inspirert av Manhattan med lokale råvarer – ja, så mener vi virkelig det. Her ser dere våre kolleger plukke multer fra Jämtland før middagsserveringen på Kitchen & Table Østersund.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------- 

Regnbuebrunch på Kungsholmen

Under Stockholm Pride er Clarion Hotel Amaranten, og dermed også Kitchen & Table Kungsholmen, offisiell samarbeidspartner. Dette feiret vi med en regnbuebrunch fredag 1. august. Kom inn og smak på vår nye drink – Homopolitan – og feir kjærligheten sammen med oss.

 

------------------------------------------------------------------------------------- 

For hele familien!

 

I sommer har vi Kidz Summer på Ktchen & Table- med 50% på barneretter, lekerommet Kidz Corner og kritt for å fargelegge grisen på menyen vår! Hjertelig velkommen!

------------------------------------------------------------------------------------- 

Flyin' High!

Snart åpner vi vår andre flyplassrestaurant (Arlanda er nr 1) i september ønsker vi dere velkommen til Kitchen & Table Bergen Airport! Her får dere en sniktitt!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------- 

Storfint besøk x 2!

På søndag hadde vi den store æren av å ha to meget viktige menn på besøk. Bill Clinton og Tony Blair spiste nemlig middag sammen med Marcus Samuelsson på Kitchen & Table Kungsholmen. Her er et gruppebilde fra teamet på Kungsholmen sammen med Clinton selv!

 
 
 _________________________________________ 

Si hei til Marcus!

Denne uken kommer Marcus Samuelsson til Sverige for å innvie våre restauranter på Kungsholmen, Stockholm og i Visby. Han stopper også innom Kitchen & Table Arlanda og Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post i Gøteborg. Følg med på reisen – denne uken har nemlig Marcus Instagram-kontoen til Kitchen & Table. Du finner den her.

 _________________________________________ 

Here we come, Stockholm!

På fredag åpner Kitchen & Table på Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen, og blir dermed vår andre restaurant i Stockholm utenom Arlanda. Clarion og Marcus Samuelsson driver også American Table på Clarion Hotel Sign. Les mer om Kitchen & Table Kungsholmen her.

 _________________________________________ 

K&T goes North!

Denne uken åpner Kitchen & Table i Tromsø. Der møter Manhattan de arktiske råvarene. Check it out! 
 
 _________________________________________ 
 
Hello Gotland!

Nå har endelig Kitchen & Table Visby åpnet. Med italienske fliser i baren, et herlig community table i midten og utsikt over torget, ønsker vi deg hjertelig velkommen inn. Du finner restauranten her >>

 _________________________________________ 

Våren er her!

Solen skinner og Marcus tipser om en supergod rabarbrakompott. Check it out! >>

 _________________________________________ 

Celebrate with us!

Vi har bursdag och feirer med en konkurranse. Les mer på Instagram! >> 

 _________________________________________ 
 
Mat man kan drømme om!
 
Vinneren av andreplass i konkurransen til Kitchen & Table nøt i helgen en middag på Kitchen & Table Helsingborg med sin mann. Dette skriver Malin om besøket:
«… Maten var virkelig verdt fem stjerner. Vi er superfornøyde med valgene vi tok fra menyen, og jeg kommer til å drømme om Butchers steak!»
 
Gratulerer nok en gang, Malin, og velkommen tilbake! 
 
 _________________________________________
 
Delicious news!
 
I februar serverer vi vinnerbidraget Pecan Pie. Sammen med en fantastisk god tyttebærkrem vil paien bli servert på alle restauranter - hver helg i hele februar. Paien var vinnerbidraget i konkurransen «Fun Dining». Vinneren ble Ann, og premien hennes kan du lese mer om under. 
 
_________________________________________
 
A winner’s weekend!
 
Vinneren i konkurransen «Fun Dining», Ann, reiser denne uken til New York. Turen var førstepremien. Sammen med sin familie kommer hun til å nyte god mat på Marcus restaurant, Red Rooster, i Harlem. Ann har lovet å ta noen bilder, så følg med på Instagram.
(Psst, vi heter @kitchenandtable) 
 
_________________________________________
 
Here we come, Norrland!
 
2. desember åpnet Kitchen & Table på Clarion Hotel Sense, midt i Luleå! På menyen får du det amerikanske, kombinert med lokale spesialiteter. 
 
Se menyen og book bord her! 
 _________________________________________
   

On Tour! Örebro-Luleå-Bergen-Östersund
 
Denne uken blir det liv og røre i Kitchen & Table-leiren! Marcus reiser rundt til noen av våre restauranter og vi lover fest, mat og musikk.
 
Les mer på de lokale Facebooksidene til Örebro, Lulea, Bergen og Östersund
 
_________________________________________
 
 
Hello Bergen

15. november åpnet Kitchen & Table Bergen, på bryggekanten i vakre Bergen.  Smakene er like gode som utsikten er vakker. Med andre ord ganske uslåelig.
 

Del!