Meny

Lunsj

Se vår lunchmeny her
 
 
 
 
 
Til lunsj tilbyr vi i tillegg til Daily Specials med salat og brød, et utvalg av våre favoritter. På menyen finner du salater, fiskeretter, vår populære KT Classic Burger med Soho Fries og Butchers Cut Steak Frites.

Middag

Se vår kveldsmeny her

Vår middagsmeny er inspirert av det flerkulturelle Manhattan – hvor inspirasjonen er hentet fra både internasjonale og tradisjonelle kjøkken. Vi ønsker å gi våre gjester personlige og lekne tolkninger i kombinasjon med lokale råvarer og spesialiteter! 

Arendal goes Manhattan

Den som ikke liker vakker natur, pittoreske småbyer og fersk sjømat, kan rett og slett dra et annet sted. Men den som er glad i det skjønne, både for smaksløker og øyne, blir ikke skuffet i Arendal. Sjelden smaker nykokt krabbe og dagsferske reker så godt som der, på brygga et par skritt fra vannet.

K&T BLOGG

  • 29 Jan 09:00
    Restaurant of the Year 2014!
    Givetvis skulle vi utse årets resturang på VK också. Det priset gick till den restaurang som har gjort störst framsteg under 2014, inom ett urval av kriterier, de levererar en unik upplevelse till sina gäster och har ett fantastiskt engagemang … Läs mer

Kitchen & Table

Marcus Samuelssons kjøkken gir deg smaker fra Manhattan. Det er den flerkulturelle blandingen av folk, livsstiler og mat som gjør byen så fantastisk. Manhattan er definitivt roten til mange unike smaker.
 
Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å innføre Manhattans internasjonale smaker og kjøkken til Skandinavia. Kombinert med lokale råvarer gir han deg spennende smakssensasjoner i stadig flere byer.