Meny

Middag

Se vår kveldsmeny her

Vår middagsmeny er inspirert av det flerkulturelle Manhattan – hvor inspirasjonen er hentet fra både internasjonale og tradisjonelle kjøkken. Vi ønsker å gi våre gjester personlige og lekne tolkninger i kombinasjon med lokale råvarer og spesialiteter! 

Arendal goes Manhattan

Den som ikke liker vakker natur, pittoreske småbyer og fersk sjømat, kan rett og slett dra et annet sted. Men den som er glad i det skjønne, både for smaksløker og øyne, blir ikke skuffet i Arendal. Sjelden smaker nykokt krabbe og dagsferske reker så godt som der, på brygga et par skritt fra vannet.

K&T BLOGG

  • 8 Dec 18:16
    Det lokala – Maten, människorna, musiken
    Med K&T vill vi skapa möten mellan hotellgästen och lokalbefolkningen. Vi vill på varje restaurang skapa igenkänning och hemma-hos-känsla. Att få känna sig välkommen och inkluderad är bland det bästa vi vet och vi tror på att försöka fånga delar … Läs mer

Kitchen & Table

Marcus Samuelssons kjøkken gir deg smaker fra Manhattan. Det er den flerkulturelle blandingen av folk, livsstiler og mat som gjør byen så fantastisk. Manhattan er definitivt roten til mange unike smaker.
 
Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å innføre Manhattans internasjonale smaker og kjøkken til Skandinavia. Kombinert med lokale råvarer gir han deg spennende smakssensasjoner i stadig flere byer.