Kitchen & Table

"Marcus Samuelssons kjøkken, smaker fra Manhattan"
 
Det er den flerkulturelle blandingen av folk, livsstiler og mat som gjør Manhattan så fantastisk. Manhattan er definitivt roten til mange unike smaker.

Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å innføre Manhattens internasjonale smaker og kjøkken til Skandinavia.  Kombinert med lokale råvarer gir han deg spennende og oppfriskende smakssensasjoner.
 
 
Du kan se frem til 20 nye restauranter, der den beste maten Manhattan har å by på kombineres med smakfull mat fra Skandinavi
 
Du vil finne Kitchen & Table med en lokal tilknytning på alle Clarion hoteller fra Tromsø i Norge til Malmø i Sverige (bortsett fra Clarion Hotel Post som beholder sin Norda Bar & Grill og American Table på Clarion Hotel Sign). Dette vil du ikke gå glipp av!
 
Marcus Samuelsson er en internasjonalt anerkjent kokk og opinionsleder innen kostholdsspørsmål. Han har oppnådd en rekke utnevnelser for sine restaurantprosjekter, blant annet i New York Times, og han har hatt æren av å være Obamas kokk. I dag er Marcus basert i New York hvor han driver sin stjernespekkede restaurant Red Rooster i Harlem på Manhattan. Les mer om Marcus Samuelsson her!

 

Del!