Meny

Middag

Se vår meny her!

Vår middagsmeny er inspirert av det flerkulturelle Manhattan – hvor inspirasjonen er hentet fra både internasjonale og tradisjonelle kjøkken. Vi ønsker å gi våre gjester personlige og lekne tolkninger i kombinasjon med lokale råvarer og spesialiteter!
Les mer om Middag 

Middag i Tromsø

Middagen på Kitchen & Table er et møte i seg selv. Arktiske Tromsø møter det internasjonale New York. Med smaker fra Manhattan lager vi lekne kombinasjoner med våre egne skandinaviske råvarer - selvfølgelig med en personlig vri - i en levende og innbydende atmosfære. Vi kaller det Fun Dining.

Kjøkkenet vårt tilbyr alt fra kjøtt, fisk, skalldyr og fugl til brød, grønnsaker og frukt. Er du allergiker eller behøver spesialkost? Gi gjerne beskjed i god tid så forsøker vi å oppfylle ønskene dine. 

Langt oppe i nord troner Clarion Hotel The Edge og restauranten vår over vakre Tromsø. I kombinasjon med en fantastisk fjellutsikt tilbyr vi deg ”a piece of Manhattan”. En perfekt innramming, uansett om du nyter en romantisk middag for to eller er ute med kollegaene. Spiser du alene er vårt Community Table et alternativ. Der oppmuntrer vi til nye møter over mat og drikke.

Vil du spise middag hos oss er du hjertelig velkommen mandag til lørdag 17.00 – 22.00 eller søndag 16.00 - 20.00. Vi anbefaler at du booker bord på forhånd. Det kan du gjøre her. Er dere et selskap på flere enn 8 personer, ring oss gjerne på tlf: +47 (0) 77 66 84 84 eller send en e-post til tromso@kitchenandtable.no

Er dere et selskap med flere enn 8 personer som vil oppleve Fun Dining, anbefaler vi noen av gruppemenyene våre. Slik får dere en så god opplevelse som mulig av Kitchen & Table.

Du finner middagsmenyen vår her >>

Hjertelig velkommen!